Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]GuildCraft-Autorskie Gildie[100Slotow][TeamSpeak.3][Autorska Reklama][Wiele eventow][Server gildii [DAUN] EXP ZE STONE

MrLusise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis! 18:00

qnwc.png

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

GuildCraft 100% Autorski Server

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

mnwc.png

IP Servera:178.33.22.231

mcguildcraft.tk

100 Slotow

TeamSpeak.3:178.33.22.231

ts.mcguildcraft.tk

FILM SERVERA

http://www.youtube.com/watch?v=tXVH1DqTRgs&hd=1

rnwc.png

[Wlasciciel]:Jok3rStars

[Wlasciciel]:FUSH

[HeadAdmin]:Michu_24

[Admin]:Rekrutacja ON

[Moderator]:Rekrutacja ON

[Moderator]:Rekrutacja ON

[ChatMod]:Rekrutacja ON

nnwc.png

/gildia stworz <tag> <nazwa> - tworzy gildie

/gildia zapros <nick> - zaprasza gracza

/gildia wypros <nick> - anuluje zaproszenie
/gildia opusc <nick> - opuszczasz gildie
/gildia wyrzuc <nick> - wyrzuca gracza z gildi
/gildia mod <nick> - daje moda graczowi
/gildia demod <nick> - odbiera moda graczowi
/gildia admin <nick> - daje admina graczowi
/gildia dolacz <nazwa> - dodaje gracza do gildi
/gildia info - pokazuje info na temat naszej gildi
/gildia info <nazwa> - pokazuje info na temat innej gildi
/gildia list - pokazuje liste gildi
/gildia usun - usuwa gildie
/gildia wojna <nazwa> - wojna z gildia
/gildia neutral <nazwa> - reguluje stosunki z gildia
/gildia sojusz <nazwa> - sojusz z gildia
/gildia baza - dostajesz do reki gabke ktora musisz wyznaczyc cuboid
/gildia dom - teleportuje w miejsce domu gildi
/gildia ustawdom - ustawia nowy dom dla gildi

pnwc.png

Komendy Gracza
/vip informacje na temat vipa
/svip informacje na temat svipa
/g info informacje na temat gildii
/kit gracz Zestaw Startowy
/stone informacje na temat dropu z kamienia
START SERVERA 9,08,2013 Godzina 18:00
Rekrutacja tylko na TeamSpeak.3
178.33.22.231
ts.mcguildcraft.tk
Lub pod Tematem
SYGNATURKA SERVERA
Tqwc.png

Zapraszamy!!!

Wyjasnienia

Powiem krotko to nie nasza wina. Zawinil hosting. Ale juz wszystko wrocilo do normy. Wiec nie piszcie ze Fush nic nie umie. Zrobil wszystko co w jego mocy.

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na TeamSpeak.3
Piszcie podania pod tematem

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Polecam serdecznie i czekam na start!

~ Malarus;)

Dziekuje za pozytywny komentarz :)

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Widzisz i nie grzmisz... Nawet na wakacjach na Dominikanie nie można odpocząć, bo ciśnienie mi się podnosi jak widzę to coś.

Ale może do rzeczy...

Po pierwsze serwer oszusta, kłamcy, oraz dzieciaka. Osoba, która prowadzi serwer (FUSH) ma 13 lat, nie przeszła nawet pierwszego etapu mutacji, zachowuje się jak rozwydrzony bachor, nie da sobie nic powiedzieć, do tego na każdym kroku oszukuje ludzi, podstawowy dowód to seria "Zgriefuj z FUSH'em". Wciska ludziom pluginy, które mają w sobie komendy odpowiadające za dodawanie wszystkich uprawnień, ale to osobny temat. Jedynie na starcie zależy mu na rozwoju serwera, ale gdy każdy się o nim przekonuje i na serwerze gra 10 osób ma na niego po prostu wylane. Wszystko jest robione na odwal się, od pluginu na gildie, który ma w sobie 10% kodu autorskiego, 80% kodu Factions i 10% PayInItemsForGuild, pluginy spolszczone strasznie nieudolnie, błędy ortograficzne oraz gramatyczne rażą oczy. ;)

Co dalej? Nie stać go nawet na wymyślenie własnej nazwy. GuildCraft jest to skopiowana nazwa serwera, który istniał około miesiąc temu i był naprawdę popularnym serwerem, ale on oczywiście też musiał dołożyć swoje 3 grosze do upadku tego serwera, swoimi pseudo kozackimi umiejętnościami. :)

Mógłbym wymieniać tutaj godzinami, dlaczego jest oszustem, dlaczego nie opłaca się grać na jego pseudo serwerach, ale dam Wam czas, abyście sami się przekonali o nim. ;)

Jedno Ci obiecuję - Jeżeli nazwa do jutra, do startu serwera nie zostanie zmieniona serwer będzie atakowany 24/7 z botnetu 15GB/s. ;-)

Nie wierzysz? Mogę zaprezentować i uwierz gówno Ci dadzą pseudo IPTables do tego nieudolnie skonfigurowane. :)

Nie, nie jest to groźba, jest to ostrzeżenie, bo podrabianie nazw jest całkowicie nielegalne, tym bardziej, że jest to nazwa zarejestrowana. ;)

Chociaż w sumie i tak przez cały okres trwania tego serwera będzie on atakowany, po to, aby ludzie nie tracili czasu na grę u rozwydrzonego gimbusa. ;-)

Teraz czekam na straszenie mnie o podanie do sądu, na policję. Już to widzę, gdy 13-latek zapierdala zgłosić Avateryska za DDoSy, na pewno. ;-)

Koniec tej wiadomosci, pozdro dla tych, którzy dotrwali do końca.

Czekam na hejty i bronienie Waszego idola Arkadiusza aka. FUSHa. ;*

Opublikowano

[b]Imię:Patryk
[b]Nick:DisterPL
[b]Wiek:14,5
[b]Staż w minecraft:1 rok
[b]Czy posiadałeś kiedykolwiek admina na minecraft?:Tak[/b]
Znajomość komend:8/10
Ilość wolnego czasu:3/4 godz
Parę zdań o sobie (min. 5):

Cześć! Jestem Patryk. Zawsze starałem się pomagać administracji i graczom. Moim celem na każdym serwerze w który włożyłem coś z siebie, jest coś osiągnąć i dlatego składam podanie na admina. Przeważnie gram w Cub World i MC. Jeśli chcesz się o mnie dowiedzieć czegoś więcej możemy po prostu porozmawiać na TS. Pozdrawiam DisterPL!

272521459542159815554.gif

Opublikowano

Widzisz i nie grzmisz... Nawet na wakacjach na Dominikanie nie można odpocząć, bo ciśnienie mi się podnosi jak widzę to coś.

Ale może do rzeczy...

Po pierwsze serwer oszusta, kłamcy, oraz dzieciaka. Osoba, która prowadzi serwer (FUSH) ma 13 lat, nie przeszła nawet pierwszego etapu mutacji, zachowuje się jak rozwydrzony bachor, nie da sobie nic powiedzieć, do tego na każdym kroku oszukuje ludzi, podstawowy dowód to seria "Zgriefuj z FUSH'em". Wciska ludziom pluginy, które mają w sobie komendy odpowiadające za dodawanie wszystkich uprawnień, ale to osobny temat. Jedynie na starcie zależy mu na rozwoju serwera, ale gdy każdy się o nim przekonuje i na serwerze gra 10 osób ma na niego po prostu wylane. Wszystko jest robione na odwal się, od pluginu na gildie, który ma w sobie 10% kodu autorskiego, 80% kodu Factions i 10% PayInItemsForGuild, pluginy spolszczone strasznie nieudolnie, błędy ortograficzne oraz gramatyczne rażą oczy. ;)

Co dalej? Nie stać go nawet na wymyślenie własnej nazwy. GuildCraft jest to skopiowana nazwa serwera, który istniał około miesiąc temu i był naprawdę popularnym serwerem, ale on oczywiście też musiał dołożyć swoje 3 grosze do upadku tego serwera, swoimi pseudo kozackimi umiejętnościami. :)

Mógłbym wymieniać tutaj godzinami, dlaczego jest oszustem, dlaczego nie opłaca się grać na jego pseudo serwerach, ale dam Wam czas, abyście sami się przekonali o nim. ;)

Jedno Ci obiecuję - Jeżeli nazwa do jutra, do startu serwera nie zostanie zmieniona serwer będzie atakowany 24/7 z botnetu 15GB/s. ;-)

Nie wierzysz? Mogę zaprezentować i uwierz gówno Ci dadzą pseudo IPTables do tego nieudolnie skonfigurowane. :)

Nie, nie jest to groźba, jest to ostrzeżenie, bo podrabianie nazw jest całkowicie nielegalne, tym bardziej, że jest to nazwa zarejestrowana. ;)

Chociaż w sumie i tak przez cały okres trwania tego serwera będzie on atakowany, po to, aby ludzie nie tracili czasu na grę u rozwydrzonego gimbusa. ;-)

Teraz czekam na straszenie mnie o podanie do sądu, na policję. Już to widzę, gdy 13-latek zapierdala zgłosić Avateryska za DDoSy, na pewno. ;-)

Koniec tej wiadomosci, pozdro dla tych, którzy dotrwali do końca.

Czekam na hejty i bronienie Waszego idola Arkadiusza aka. FUSHa. ;*

No to chcialem napisac tylko tyle ze. Server przejolem ja :). I nie zycze sobie takich komentarzy. jesli chcesz sie udzielic lub porozmawiac zapraszam na TeamSpeak. koniec tematu pozdrawiam :)

Unbenannt.jpg

Opublikowano

pytam sie czy ten plugin na gildie jest taki sam jak ten co ty zrobiles i go udostepniles ?

Ulepszony :)

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Jeżeli serwer został przez Ciebie przejęty, to proszę o dowód. Pisemne potwierdzenie przejęcia nazwy, screeny rozmów z komunikatora, z właścicielem nazwy, czy też zapis audio rozmowy. ;)

Chętnie bym z Tobą porozmawiał, ale po pierwsze, aby napisać tego posta muszę odświeżać stronę 30 razy, ponieważ takiej jakości jest internet na Dominikanie... -.-

Nie życzysz sobie takich komentarzy dlaczego? Oczywiście dlatego, że ktoś piszę prawdę o Tobie, to jakim jesteś oszustem i kłamcą. :)

"przejolem" "udzielic" "no to", przecinki w złym miejscu, zdanie rozpoczynasz od małej litery... Człowieku, korzystaj z wakacji i weź jakiś słownik do ręki, przestudiuj go.

Winny się broni. Jedynie żal mi Micho oraz Jok3ra. Ogarnięte osoby, które coś sobą reprezentują tracą czas na współpracę z taką osobą jak Ty.

Zamiast korzystać z wakacji, jutro pójść na basen będę musiał siedzieć i bawić się w konfigurowanie botnetu i używanie go. :(
Bądź tak miły i przełóż ten start na za 2 tygodnie, abym mógł skorzystać z wakacji i dopiero wtedy wyłączać Twój piękny serwerek okej? :3

Opublikowano

Jeżeli serwer został przez Ciebie przejęty, to proszę o dowód. Pisemne potwierdzenie przejęcia nazwy, screeny rozmów z komunikatora, z właścicielem nazwy, czy też zapis audio rozmowy. ;)

Chętnie bym z Tobą porozmawiał, ale po pierwsze, aby napisać tego posta muszę odświeżać stronę 30 razy, ponieważ takiej jakości jest internet na Dominikanie... -.-

Nie życzysz sobie takich komentarzy dlaczego? Oczywiście dlatego, że ktoś piszę prawdę o Tobie, to jakim jesteś oszustem i kłamcą. :)

"przejolem" "udzielic" "no to", przecinki w złym miejscu, zdanie rozpoczynasz od małej litery... Człowieku, korzystaj z wakacji i weź jakiś słownik do ręki, przestudiuj go.

Winny się broni. Jedynie żal mi Micho oraz Jok3ra. Ogarnięte osoby, które coś sobą reprezentują tracą czas na współpracę z taką osobą jak Ty.

Zamiast korzystać z wakacji, jutro pójść na basen będę musiał siedzieć i bawić się w konfigurowanie botnetu i używanie go. :(

Bądź tak miły i przełóż ten start na za 2 tygodnie, abym mógł skorzystać z wakacji i dopiero wtedy wyłączać Twój piękny serwerek okej? :3

Koleszko. widze ze do cb nie doszedl jeszcze ten fakt ze z konta MrLusise pisze do cb Jok3rStars Wlasciciel servera... A skoro prosisz o dowody to zapraszam na teamspeak jak bedziesz w Polsce :)

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Imię:Kamil
Nick:KusiuMC
Od kiedy grasz w mc ?:Od 1.5_2.
Byłeś już gdzieś administratorem?:Tak,na wielu serwerach,także posiadałem swoje.
Znajomość komend: Podstawowe : 10/10 Zaawansowane: 8/10
Ile możesz grać na serwerze?:4-5h every day :)
Coś o sobie :?

Witam,nazywam się kamil,interesuję się sportem,gotowaniem,oraz interesuję się grami komputerowymi.Moim ulubionym posiłkiem jest pizza :D Ale też Lubie Placki ^^,i co tu o sobie ? nie wiem co was interesuje :) Pozdrawiam : KusiuMC
Podanie na administratora,moderatora
A co do pytania jaka wersja (1.6.2)
Opublikowano

Chyba na 1.5.2 zrobie bo wiecej graczy bedzie ale jeszcze nie wiem

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Okej, chętnie wejdę.

Czekam Jok3r aż pan Arkadiusz zrobi Cię w chuja, albo zacznie coś odwalać... ;)

Stać Cię na dużo więcej niż współpraca z tym dzieciakiem z podstawówki, ale to Twoja decyzja, rób co chcesz.

Przejedziesz się na nim po raz 20, to może wreszcie dojdzie coś do Ciebie... ;-)

Czekam na start, ale będą pakiety wchodziły, jak bułeczki. ;o ;xx

Opublikowano

Byłeś już gdzieś administratorem?:Tak,na wielu serwerach,także posiadałem swoje.

Witam,nazywam się kamil,interesuję się sportem,gotowaniem,oraz interesuję się grami komputerowymi.Moim ulubionym posiłkiem jest pizza :D Ale też Lubie Placki ^^,i co tu o sobie ? nie wiem co was interesuje :) Pozdrawiam : KusiuMC

Wlasnie sie zastanawiam czy 1.6.2 czy 1.5.2 Prawdopodobnie na 1.5.2 wiecej graczy bedzie

Okej, chętnie wejdę.

Czekam Jok3r aż pan Arkadiusz zrobi Cię w chuja, albo zacznie coś odwalać... ;)

Stać Cię na dużo więcej niż współpraca z tym dzieciakiem z podstawówki, ale to Twoja decyzja, rób co chcesz.

Przejedziesz się na nim po raz 20, to może wreszcie dojdzie coś do Ciebie... ;-)

Czekam na start, ale będą pakiety wchodziły, jak bułeczki. ;o ;xx

Niech zgadne AvaterysPL ? :D

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Nie chcę nic komentować serwera samego w sobie ani nic ale Serwery marki / fush / avaterys itd są dla mnie z góry spalone i nie zdziwię się jeżeli spotkają się z "odwdzięczeniem" upadłych serwerów. Mimo wszystko powodzenia w tym waszym "Eksprymencie"

Opublikowano

Tak, dokładnie, z tej strony AvaterysPL. :)Nadmieniłem to już kilka razy w moich postach.

Tak myslalem po rozpisanych postach. Powiem ci ze fush mnie przeprosil itd. a server jak server traktuje to jak bym byl na nim adminem

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Tak myslalem po rozpisanych postach. Powiem ci ze fush mnie przeprosil itd. a server jak server traktuje to jak bym byl na nim adminem

Ogólnie radził bym ci go wyp*erdolić z teamu, chyba że chcesz mieć dziecko a dokładniej pseudo technika to spoko;)

Najlepiej ty wejdz na TS wtedy pogadasz znim.

Opublikowano

Lusise a moje podanie ?

Rozpatrzamy je spokojnie

Unbenannt.jpg

Opublikowano

To co pisze Evolution. to jest cała prawda co się stanie z tym serwerem i nikt nie twierdzi inaczej ja sam podzielam to co mówią inni bo serwer nie wypali .

Zapewniam Cię Jok3r że fush znów wszystko zepsuje .... Ale powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...